Od 6 do 17 lutego zapraszamy na wielozmysłowe doświadczenie w Quale w ramach kolejnej edycji Fine Dining Week.
Wyjątkowe doznanie smaków i aromatów w festiwalowej cenie 119 zł.
Paweł Pyra, szef kuchni Quale przygotował na to wydarzenia dwa warianty menu:
Menu 1
Grasica / kasztany / słonina / foie gras
Żur / jałowiec / kaszanka / żel ż żółtka / batat / bryndza
Kaczka pierś / smażona kluska / czerwona kapusta / kumkwat / burak / żurawinowe demi glace
Dziki łosoś / orzech laskowy / remulada selerowa / brukselka / szafran
Mango / marakuja
Menu 2
Tatar z zębacza / szafran / ogórek kompresowany / chrzan
Assiette z kapusty kiszonej
Makrela / maślanka / ogórek zielony
Ravioli sepia / owoce morza / ricotta
Mango / marakuja
Rezerwacji na to wydarzenie dokonacie na załączonej stronie: finedringweek.pl
Zapraszamy