Od 6 do 17 lutego zapraszamy na wielozmysłowe doświadczenie w Quale w ramach kolejnej edycji Fine Dining Week.
Wyjątkowe doznanie smaków i aromatów w festiwalowej cenie 119 zł.

Paweł Pyra, szef kuchni Quale przygotował na to wydarzenia dwa warianty menu:

Menu 1

Grasica / kasztany / słonina / foie gras

Żur / jałowiec / kaszanka / żel ż żółtka / batat / bryndza

Kaczka pierś / smażona kluska / czerwona kapusta / kumkwat / burak / żurawinowe demi glace

Dziki łosoś / orzech laskowy / remulada selerowa / brukselka / szafran

Mango / marakuja

Menu 2

Tatar z zębacza / szafran / ogórek kompresowany / chrzan

Assiette z kapusty kiszonej

Makrela / maślanka / ogórek zielony

Ravioli sepia / owoce morza / ricotta

Mango / marakuja

Rezerwacji na to wydarzenie dokonacie na załączonej stronie: finedringweek.pl

Zapraszamy