Świeży tuńczyk, dobra rzecz. A takiego w Łodzi ze świecą szukać…

Azjatom zdarzyło się zapłacić za pewien okaz tyle, ile kosztuje luksusowe Porsche. Przesada?
Być może, w każdym razie u nas wyjdzie znacznie taniej więc na pyszny poniedziałek ze świeżym tuńczykiem w roli głównej zapraszamy 25 czerwca od godz. 16.00.

Tego dnia (poza daniami z menu à la carte):
– Tatar z tuńczyka podany z domowymi piklami i sosem na bazie czekolady i malin
– Konfitowany tuńczyk w oleju z pestek winogron i yuzu
– Stek z tuńczyka żółtopłetwego marynowany w ponzu z tartą pomidorową

Przed złożeniem wizyty w restauracji zachęcamy do zarezerwowania stolika: tel. 723-123-130 lub 42 253-80-39 / e-mail: biuro@qualerestaurant.pl / przez Messengera.