• Restauracja Quale - ekskluzywna restauracja w Łodzi
  • Start
  • Karta menu
  • Opowieści
  • Rezerwacje
  • Sceny
  • Wydarzenia
  • Kontakt
  • Notka prawna
Restauracja Quale - ekskluzywna restauracja w Łodzi

Sceny

sala główna łodzkiej restauracji Quale z widocznym barem i stolikami
bar z krzesełkami barowymi w restauracji Quale
zastawiony stolik przy barze restauracji Quale
stolik przy oknie w łódzkiej restauracji Quale z przygotowaną zastawą stołową
stolik przy kotarach w restauracji Quale
prywatna sala w restauracji Quale
drzwi do sali klubowej w łódzkiej restauracji Quale
ściana alkoholi w sali klubowej restauracji Quale
Poliki zębacza oraz wędzony łosoś dashi majonez z rucoli, pikle
talerz z kaczką i żółtkami
talerz z pierogami
Zielony ogórek oraz kasza kiełkowana nasturcja, trawa cytrynowa, koperek
Pierożki dim sum, ślimak oraz pomelo
Risotto, woda różana oraz buraki
Orłoryb, wątroba żabnicy oraz bób
Poliki zębacza, avruga oraz wędzony twaróg
Podwędzany filet z żabnicy serwowany na rybnym sosie z czarną soczewicą oraz chrupkim topinamburem i flanem szczypiorkowym
Polędwica wieprzowa w buraczanym demi glace
Chłodnik z młodych porów, yuzu oraz ciastko rybne
Poliki zębacza w stylu mi-cuit podane z panna cottą z łososia, świeżym ogórkiem i majonezem z rukwi wodnej
Talerz z pierogami
Tradycyjny polski krupnik podany z faszerowaną gęsią szyją i popcornem z kaszy jęczmiennej
Tatar z polędwicy wołowej, grzyby shimeji oraz żulik
Comber z sarny, gratin z selera oraz borówkowe demi-glace
talerz ze stekiem z polędwicy wołowej
Tatar z sarny na dymiącym talerzu ozdobiony gałązką cisu
Tarta, creme fraiche, domowe pikle oraz kozi ser
Jagnięcina, kasza z warzywami oraz demi glace jagnięce z żurawiną
filiżanka espresso z przystawkami
filiżanka kawy latte ze wzorek kłosa na piance
koktajl z ziarnami kawy i tartą czekoladą
koktajl
nalewany koktajl z shakera
nalewany koktajl
butelki z whisky premium
stolik z cygarem i kieliszkami do degustacji whisky
  • Facebook
  • Twitter
Copyright © Quale Restaurant
Loga funduszy unijnych