Lato w pełni!
W Quale uczciliśmy je nową wkładką do naszego menu dostępną przez całe wakacje. Znajdziecie w niej lekkie, sezonowe smaki inspirowane letnimi składnikami.


Na przystawkę polecamy delikatną burratę podawaną na soczystych pomidorach ze słodkim melonem oraz oliwą limonkową. Na zupę, tym razem chłodzącą, zapraszamy na chłodnik ogórkowy z tatarem z łososia, kawiorem z arbuza i pieczonymi ziemniakami. Danie główne w menu to długo gotowane żebro wołowe podawane z babką ziemniaczaną, oryginalnym brzoskwiniowym sosem BBQ i warzywami sezonowymi. Zwieńczeniem spotkania kulinarnego jest deser, w tej roli crème brûlée z marakują, czekoladowym ganache i wyrazistym żelem malinowym ze świeżymi malinami.



Gotowi na tą wyjątkową podróż kulinarną? Zapraszamy!

Zachęcamy do rezerwacji stolików.


