Dzieje się w Quale, a to między innymi za sprawą wiosennej premiery menu!
A wiosna ta przy stole Quale upłynie tym razem nie tylko pod znakiem witalności i intrygujących nawiązań do kuchni europejskiej, choć oczywiście i na to postawiliśmy akcent.
Będzie to bowiem wiosna uwodzącą tajemnicą, kulinarnym sekretem i niedopowiedzeniami, które wraz z entourage restauracji sprawić mają Państwu niewymowną przyjemność płynącą z obcowania ze sztuką kulinarną przez duże… „Q”.
Zachęcamy więc aby sprawdzić nowe menu degustacyjne, w ramach którego nadarza się okazja do skosztowania najwykwintniejszych spośród dań – potraw, które każdego dnia mogą być nowym doświadczeniem.
Magia menu degustacyjnego w formule carte blanche polega na wspomnianym sekrecie. To, co pojawi się na talerzu jest tajemnicą, jedyną zaś wskazówkę stanowi informacja, czy będzie to mięso czy ryba. Oczywiście, na Państwa życzenie, rąbka tajemnicy uchylić może kelner…
A poza tym, słynne już nie tylko chyba w Łodzi poliki zębacza, comber z sarny, polędwica wołowa oraz wiele innych bliskich sercu i miłych podniebieniu specjałów, skomponowanych przez Szymona Stacha i jego zespół.
Szef kuchni zaprasza, zapraszamy i my! Wiosna smakuje najlepiej w Quale!