3 kwietnia rusza kolejna edycja Restaurant Week, a już dziś możecie zarezerwować stolik w Quale na to wydarzenie.
Trzydaniowe doświadczenie w festiwalowej cenie 49 zł! Wydarzenia trwa do 17 kwietnia.
Szef kuchni Paweł Pyra proponuje tym razem dwa warianty menu:
Menu A
Krem z pieczonej dyni, marynowana dynia & tapioka
Schab, espuma grzybowa, brokuł & kluska z chorizo i wędzonym twarogiem
Monte
Menu B
Krem z pieczonej dyni, marynowana dynia & tapioka
Łosoś, risotto z gorgonzolą, brokuł
Monte
Rezerwacja stolików w Quale TUTAJ
Zapraszamy!
Tym razem Restaurant Week Polska upłynie pod znakiem idei Szanuj jedzenie.,
Każdego roku marnuje się około 1/3 światowej żywności. Każdy z nas wyrzuca rocznie co najmniej 200 kg jedzenia. Jedzenie daje życie, nie biorąc nic w zamian. Szanujmy je!
Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się ani trochę żywności.