PRZYSTAWKI

  • Tatar z polędwicy wołowej
    kawior balsamiczny & maślana chałka
    (Pairing: Carat, Zalecane wino: Belvedere Vodka , Poland – 25 zł)
    38 zł
  • Poliki zębacza
    świeży ogórek & dashi
    (Zalecane wino: Pradorey Verdejo, Ribera del Duero, Spain – 18 zł)
    32 zł
  • Sezonowe pomidory
    domowa pancetta & chrzan
    (Zalecane wino: Villarrica Chardonnay, Valle Central, Chile- 18 zł)
    28 zł
  • Przegrzebki
    kiszona kapusta, wędzona słonina & tapioka
    (Zalecane wino: Casas del Bosque Reserva Sauvignon Blanc, Casablanca Valley Chile – 18/ zł)
    42 zł

Dla grup powyżej 10 osób do rachunku doliczamy 10% dla serwisu.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017


Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla QualeCertyfikat jakości Trip Advisor 2018 dla łódzkiej restauracji QualeForbes jesień 2017 zima 2018 rekomenduje łódzką restaurację Quale