- Tatar wołowy
żółtko & grzyby
(Zalecane: Młody Ziemniak, Poland – 50 zł /kieliszek)
36 zł - Palona wołowina
ziemniak & rukola
32 zł - Śledź
creme fraiche, wiśnia & żulik
(Zalecane: Belvedere vodka – 18 zł /kieliszek)
22 zł - Tartaletka
wędzony jesiotr, sos muślinowy & kawior
(Zalecane wino: Albariño Albanta Altos de Torona Riax Baixas – Spain – 22 zł /kieliszek)
56 zł - Łosoś
ogórek, chrzan & koper
(Zalecane wino: Sauvignon Blanc Cartagena Casa Marin San Antonio Valley – Chile – 25/ zł /kieliszek)
42 zł - Carpaccio z buraka
ser kozi, rukola & słonecznik
20 zł - Barszcz czerwony
gęś & pistacje
26 zł - Zalewajka
kiełbasa, ziemniak, żółtka & grzyby
22 zł - Krem z dyni
imbir, chorizo & kawior balsamiczny
18 zł
Dla grup powyżej 10 osób do rachunku doliczamy 10% dla serwisu.




