PRZYSTAWKI

  • Tatar z polędwicy wołowej
    kawior balsamiczny & maślana chałka
    (Zalecane wino: Młody Ziemniak Vodka , Poland – 22 zł /kieliszek)
    38 zł
  • Poliki zębacza
    panna cotta z łososia wędzonego & świeży ogórek
    (Zalecane wino: Pinot Grigio Villa San Martino Venezie – Italy – 18 zł /kieliszek)
    32 zł
  • Tuńczyk tataki
    chrupka komosa ryżowa & rzodkiewki
    (Zalecane wino: Sauvignon Blanc Cartagena Casa Marin San Antonio Valley – Chile – 25 zł /kieliszek)
    42 zł
  • Przegrzebki
    kiszona kapusta, wędzona słonina & tapioka
    (Zalecane wino: Albariño Albanta Altos de Torona Riax Baixas – Spain – 22/ zł /kieliszek)
    46 zł
  • Pasztet z soczewicy
    ricotta & sałatka z dyni
    (Zalecane wino: Gricos Grifalco Vulture – Italy – 22/ zł /kieliszek)
    22 zł

Dla grup powyżej 10 osób do rachunku doliczamy 10% dla serwisu.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017


Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla QualeCertyfikat jakości Trip Advisor 2018 dla łódzkiej restauracji QualeForbes jesień 2017 zima 2018 rekomenduje łódzką restaurację Quale