Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty…
Klasyk śpiewał, a my na tę wiosnę zapraszamy do Quale, gdzie szef kuchni Paweł Pyra przygotował nową, oczywiście wiosenną, odsłonę karty menu.

Oficjalna premiera nowej karty już w najbliższy poniedziałek 25 marca. Co nas czeka? Oddajmy głos szefowi kuchni.

– Zapraszam na potrawy tworzone z pasją, skomponowane ze starannie wyselekcjonowanych, naturalnych i wyłącznie świeżych składników – mówi Paweł Pyra. – Cenię perfekcję, dlatego ważny jest każdy szczegół oraz nowatorskie połączenie smaków, aromatów i tekstur. W naszej kuchni korzystamy z tego, co polskie i najlepsze jednocześnie. Słowem – tradycyjna polska kuchnia w nowoczesnej odsłonie z domieszką rodzimych przypraw i aromatów. Co jeszcze? W Quale postawiliśmy na sezonowość, bo wierzymy, że najlepszego smaku nie sposób uzyskać zaburzając rytm przyrody. Nie zaburzamy więc i czerpiemy z niego obficie. Efekt? Moim zdaniem wart grzechu. Bon appétit!

Zachęcamy do rezerwacji stolików!
biuro@qualerestaurant.pl / tel. 723-123-130