Zadziorność, bezpretensjonalność i zamiłowanie do regionalnych produktów, czyli nowy Chef Kuchni Quale – Jakub Botta.

Specjalność? Kuchnia polska, ale nie obawiajcie się, Botta nie daje się zaszufladkować, a najważniejsze, że każde spotkanie z jego kuchnią kończy się happy endem.

Nauka i praca w najlepszej restauracji świata – modeńskiej Osteria Francescana u boku Massimo Bottury – mówią przecież same za siebie.

Teraz jest z nami i jak zwykle da czadu, bo to chef, który nie boi się eksperymentów, łamie konwenanse i otwiera smakoszy na nowe doświadczenia.

Nowe menu Quale znajdziecie tutaj: https://qualerestaurant.pl/menu-restauracji-quale-dania-glowne/

Rezerwacja stolików:
tel. 723-123-130
tel. +48 723-123-132 (również dla gości anglojęzycznych)
tel. (42) 253-80-39 (w godzinach pracy restauracji)

e-mail: biuro@qualerestaurant.pl