PRZYSTAWKI | ZUPY

  • Tatar z polędwicy wołowej
    kawior balsamiczny & maślana chałka
    (Pairing: COS, Frappato, IGP Terre Siciliane, Italy – 220 zł)
    38 zł
  • Poliki zębacza
    świeży ogórek & dashi
    (Pairing: Pradorey Verdejo, Ribera del Duero, Spain – 82 zł)
    32 zł
  • Talerz mięs Quale
    konfitura z cebuli & piklowana gorczyca wodnej
    (Pairing: Le Merlot de Faiteau Languedoc-Roussillon, France – 78 zł)
    28 zł
  • Szczawiowa
    troć mi-cuit & jajko przepiórcze
    26 zł
  • Minestrone
    puder z czarnych oliwek & młody szpinak
    20 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale