DANIA FINE

  • Comber z sarny
    pieczony seler & kwaśna szalotka
    (Pairing: Carat, No3, Bressan, IGT Friuli-Venezia Giulia, Italy – 326 zł)
    76 zł
  • Polędwica wołowa
    krem chrzanowy & nowalijki
    (Pairing: Grappa Lambuena Crianza, Ribera del Duero, Spain – 156 zł)
    72 zł
  • Ośmiornica
    kremowy ziemniak & szparagi
    (Pairing: Satellite Sauvignon Blanc, Spy Valley, Waihopai, Marlborough, New Zealand- 176 zł)
    56 zł
  • Pierś kaczki na różowo
    smażony pak choy & smardze
    (Pairing: Laderas de Cabama, Rioja, Spain – 162 zł)
    64 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale