DESSERTS

  • Coffee mousse
    chocolate & milk ice-cream
    (Pairing: Doce Sweet Madeira, Barbeito – 20 pln / of the glass)
    26 pln
  • Chocolate fondant
    tangerine sorbet & prosecco
    (Pairing: SEN Deep Noir, Poland – 30 pln / of the glass)
    22 pln

SNACKS

  • Selection of Polish cheeses
    (for 4-6 persons)
    68 pln
  • Selection of homemade matured meat
    (for 4-6 persons)
    54 pln

Dla grup powyżej 10 osób do rachunku doliczamy 10% dla serwisu.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017


Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla QualeCertyfikat jakości Trip Advisor 2018 dla łódzkiej restauracji QualeForbes jesień 2017 zima 2018 rekomenduje łódzką restaurację Quale