Smaki najdalszych i bliższych zakątków świata na jedno kliknięcie od Ciebie, czyli największe wydarzenie kulinarne już 17-31.10 w całej Polsce i oczywiście w Quale!

Festiwalowe menu Quale:

Menu A
Zupa dyniowa z lodami z rukoli, chrupiącą komosą ryżową i oliwą dyniową tłoczoną na zimno
Policzki wieprzowe z purée z ziemniaków a’la Joel Robuchon, z pieczonymi porami i bulionem ze skorupiaków
Tiramisu. Kremowa mleczna czekolada z kawowym karmelem i klasycznym lemon curd

Menu B
Zupa dyniowa z lodami z rukoli, chrupiącą komosą ryżową i oliwą dyniową tłoczoną na zimno
Filet z sandacza z purée z ziemniaków a’la Joel Robuchon, ułożony na ciepłym sosie tatarskim w stylu azjatyckim
Tiramisu. Kremowa mleczna czekolada z kawowym karmelem i klasycznym lemon curd

Zaproś znajomych i już teraz zarezerwujcie stolik w Quale na www.restaurantweek.pl/restauracja/quale-restaurant/.
Do zobaczenia przy stole!