PRZYSTAWKI | ZUPY

  • Tatar wołowy
    z majonezem anchois, pianką z pieczonego czosnku i domowymi piklami
    28 zł
  • Smażony ser z zagrody „Burego misia”
    podany z pastą z orzechów laskowych, żurawiną i marynowaną gruszką
    24 zł
  • Poliki zębacza
    w stylu ,,mi-cuit ” podane z panna cottą z łososia, świeżym ogórkiem i majonezem z rukwi wodnej
    32 zł
  • Delikatny filet z pstrąga
    z tapioką gotowaną w soku z kiszonej kapusty, podany z czarnym czosnkiem i wasabi
    32 zł
  • Podwędzany filet z żabnicy
    serwowany na rybnym sosie z czarną soczewicą oraz chrupkim topinamburem i flanem szczypiorkowym
    36 zł
  • Zalewajka z wędzonego śledzia
    serwowana z marynowanymi w occie rodzynkami i świeżym majerankiem
    20 zł
  • Tradycyjny polski krupnik
    podany z faszerowaną gęsią szyją i popcornem z kaszy jęczmiennej
    18 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale