PRZYSTAWKI | ZUPY

  • Tatar z polędwicy wołowej
    bagna cauda & suszone żółtko
    42 zł
  • Grasica cielęca w palonym maśle
    ananas & kapary
    38 zł
  • Podwędzana żabnica
    krem z karczocha & chipsy topinamburu
    38 zł
  • Smędzony ser
    masło orzechowe & żurawina
    28 zł
  • Barszcz czerwony
    suska sechlońska & pieczone jabłko
    22 zł
  • Krupnik
    gęsi pipek & popcorn z kaszy jęczmiennej
    18 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale