DEGUSTACJE

FIVE-course
(Cena za zestaw 160 zł)

Podwędzana żabnica
Grasica cielęca z ananasem
Duszony dorsz w kaparach
Ozór wołowy z żurem
*Selekcja polskich serów
Leniwa kluska

* * * * *

SEVEN-course
(Cena za zestaw 210 zł)

Podwędzana żabnica
Grasica cielęca z ananasem
Krupnik
Duszony dorsz w kaparach
Ozór wołowy z żurem
*Selekcja polskich serów
Leniwa kluska
Sernik z cytryną

* * * * *

NINE-course
(Cena za zestaw 250 zł)

Podwędzana żabnica
Grasica cielęca z ananasem
Krupnik
Duszony dorsz w kaparach
Ozór wołowy z żurem
Glazurowana golonka
Perliczka w słoneczniku
*Selekcja polskich serów
Leniwa kluska
Sernik z cytryną

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale