DEGUSTACJE

FIVE-course
(Cena za zestaw 160 zł)

Filet z pstrąga z tapioką
Zalewajka z wędzonego śledzia
Perliczka na purée ze słonecznika
Comber z sarny à la Wellington
*Selekcja polskich serów
Ciastko bananowe

* * * * *

SEVEN-course
(Cena za zestaw 210 zł)

Filet z pstrąga z tapioką
Zalewajka z wędzonego śledzia
Domowe kopytka z bakłażanem
Perliczka na purée ze słonecznika
Comber z sarny à la Wellington
*Selekcja polskich serów
Ciastko bananowe
Leniwa kluska

* * * * *

NINE-course
(Cena za zestaw 250 zł)

Podwędzana żabnica
Zalewajka z wędzonego śledzia
Domowe kopytka z bakłażanem
Clam chowder
Wędzony na ciepło policzek wieprzowy
Perliczka na purée ze słonecznika
Comber z sarny à la Wellington
*Selekcja polskich serów
Ciastko bananowe
Leniwa kluska

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale