DANIA GŁÓWNE

  • Macki ośmiornicy
    konfitowane pomidory & majonez szafranowy

    56 zł
  • Polędwica wołowa
    szpik wołowy & kurki
    84 zł
  • Przesmażany filet z perliczki
    orzechy laskowe & foie gras
    52 zł
  • Orłoryb
    wątroba żabnicy & bób
    58 zł
  • Pieczeń z dzika
    kiszony śledź & wiśnie
    62 zł
  • Risotto
    woda różana & buraki
    28 zł
  • Assiette wieprzowe
    fondant ziemniaczany & interpretacja mizerii
    48 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale