DANIA GŁÓWNE

  • Smażona pierś gęsi
    biała rzepa & puree z czarnego bzu

    58 zł
  • Tournedo z polędwicy wołowej
    gratin z selera & szpik wołowy
    78 zł
  • Polędwica z dorsza w sosie piccata
    wątroba żabnicy & skorzonera
    58 zł
  • Filet z perliczki
    puree ze słonecznika & zapiekana cykoria
    54 zł
  • Pieróg ruski
    maślaki w śmietanie & domowa wędlina dojrzewająca
    46 zł
  • Podwędzany ozór wołowy
    kasztany z jarmużem & kremowa dynia
    54 zł
  • Glazurowana golonka wieprzowa
    perłowa fasola & pieczona marchew
    48 zł

Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.

czapka w żółtym przewodniku Gault and Millau Polska 2017

Poland 100 Best restaurant 2016 dla QualeCzapka dla Quale w Żółtym przewodniku Gault Millau Polska 2017World Luxury Restaurant Awards Nominee 2017 dla Quale