- Comber z sarny
na purée z białej fasoli z tymiankowym demi glace oraz śmietankowym burakiem
76 zł - Udziec cielęcy
z demi glace z czarnego pieprzu, gratin selerowym, rydzami i smażonym szpikiem wołowym
58 zł - Gotowana skrei
podana z kaparami, pieczonym pierogiem, wątrobą żabnicy oraz skorzonerą polaną masłem z bułką tartą
48 zł - Filet z perliczki
serwowany na purée ze słonecznika z zapiekaną cykorią i grzybowym demi glace
48 zł - Wędzone na ciepło policzki wieprzowe
na ciepłej sałatce z jarmużu i pieczarek, podlane wędzonym bulionem
38 zł - Grillowane macki ośmiornicy
podane w kremie z ziemniaka z kuminem, koprem włoskim, oliwą ziołową oraz majonezem skorupiakowym
56 zł - „Clam chowder”
czyli mule z pieczonym brzuchem wieprzowym, piklowanym ziemniakiem, podane w białym pikantnym sosie
42 zł
Przy rezerwacjach dla więcej niż czterech osób i wyborze opcji „synchronicznego serwisu” rachunek zostanie powiększony o 12,5%.


